Yhteystiedot

  0400 - 60 30 34
  erikoispalvelut.msuhonen(at)gmail.com
  Y-tunnus: 2822769-6

Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota rohkeasti yhteyttä!

Autoreply
From
Subject
HTML Body

Meistä

Olemme saanneet myös ISS: än kovan koulutuksen vaativaan yli 30 000 m2 kohteeseen 

erittäin ammattitaitoisen ja tarkan palvelujohtajan alaisena (alihankkijana).

Olimme kohteessa n. kolme vuotta, kunnes hän jäi eläkkeelle.

Työnjohtomme on ollut tekemisissä kiinteistöjen ylläpitosiivouksen kanssa vuodesta 1990 alkaen. Työnjohto aloitti perinteisesti alkeista, eli peruspesuista ja ylläpitosiivouksista.

  • 1992 siirtyminen suursiivousrymän johtoon
  • 1994 ylläpitosiivous liitettin työnjohtokuvioon
  • 1996 nimitettiin kenttäpäälliköksi. Työkenttänä oli kaikki yrityksen siivoukset, henkilöstöresurssien hallinta, logistiikka, laskutus, yms.

Loimme ”omille alueille” ohjelman, joka oli yksinkertainen. Vastaanottaessamme alueen teimme perusteellisen restauroinnin lattiapinnoille ja joskus seinille, jos ne olivat ehjät. Lattiapinnat pestiin pohjia myöten, ja ne vahattiin paksusti, jotta ne kestäisivät kulutusta. Tämä antoi myös mahdollisuuden kiillottaa/kovettaa pintaa kestävämmäksi. Vuodesta 2006 tähän päivään asti olemme keskittyneet oppimaan lisää kiinteistöjen elinkaaresta, ja olemme olleet mukana kiinteistöjen alusta niiden loppuun asti.

Peruspesujen perusopetukset olemme antaneet vuosien varrella yli 100 työntekijälle. Heidän keskuudestaan löytyi muutama yksilö, jotka omaksuivat kaiken mitä meillä on annettavana, ja perustivat oman yrityksen.

Toimimme myös konsultteina tarpeen vaatiessa. Olemme esimerkiksi opettaneet monet isännöitsijät peruspesujen saloihin. Ylpeimpänä mainitsisin Kiinteistöneuvos Ensio Mäkelän, jonka kanssa yhdessä laitoimme järkevästi lattiat kuntoon museokohteissa ennen seinien ja alajuoksujen maalausta.


Terveisin
Erikoispalvelu M. Suhonen Oy

Yhteystiedot

  0400 - 60 30 34
  erikoispalvelut.msuhonen@gmail.com
  Y-tunnus: 2822769-6

Luotettava kumppani
Vero

Verkkosivun toteuttanut Snippet